12. oktober 2022

Nye indsigter i behandlingen af akne, fokus på bedre sårheling og studier af, hvordan planteceller kan bruges i behandlingen af psoriasis. LEO Fondet støtter otte forskningsprojekter over hele verden, der alle sigter efter at styrke forståelsen og behandlingen af hudsygdomme.

Otte forskere modtager i alt DKK 30 millioner (EUR 4 millioner) fra LEO Fondets seneste runde bevillinger i åben konkurrence. Projekterne spænder både vidt og bredt – fra fokus på psoriasis til indsigter i hudens barrierefunktion og fra ’University of Zurich’ i Schweiz til ’Monash University’ i Australien. De otte projekter modtager op til DKK 4,2 millioner hver og skal over de næste år gøre os klogere på hudens og dens mange mysterier og sygdomme.

Du kan læse mere om bevillingsmodtagerne og deres forskning på vores engelske hjemmeside.