19. maj 2022

Dr. Shadmehr Demehri fra Massachusetts General Hospital er dette års modtager af LEO Fondets Pris 2022 – Region Amerika.

Dr. Shadmehr (Shawn) Demehri fra Massachusetts General Hospital i USA modtager LEO Fondets Pris – Region Amerika og USD 100,000 for hans bemærkelsesværdige bidrag til hudforskning og hans arbejde med at udforske den rolle, som vores immunforsvar spiller for udviklingen af tidlig hudkræft.

”Hos LEO Fondet er vi stolte over at kunne tildele dette års pris til Dr. Demehri – en ung forskningsstjerne, der har opnået imponerende resultater i både laboratoriet og blandt patienterne,” lød det fra Peter Haahr, CEO, LEO Fondet, da prisen blev overrakt ved en ceremoni på Society for Investigative Dermatology’s årlige møde i Oregon, USA.

Dr. Demehri er særligt optaget af immunterapi. En behandlingsform, hvor kroppens eget immunforsvar bliver udnyttet til målrettet at bekæmpe kræftceller.

Læs mere om både prisvinderen og hans forskning på vores engelske hjemmeside.