5. januar 2021

Greater Boston-området i USA har udviklet sig til et vigtigt centrum inden for biotek og er hjemby for flere af LEO Fondets bevillingsmodtagere. De deler alle ambitionen om at forbedre forståelsen og behandlingen af hudsygdomme.

Området omkring Boston i Massachusetts, USA, er et epicenter for innovation inden for life science. Det udgør et økosystem af verdensførende laboratorier og forskningsinstitutioner, informationsteknologiselskaber og medicinalvirksomheder samt inkubatormiljøer, opstartsvirksomheder, investorer og kontorfællesskaber.

Her finder man adskillige af LEO Fondets bevillingsmodtagere, som hver især repræsenterer vidt forskellige videnskabelige discipliner inden for hudforskning – kemikere, biologer og læger. Tilsammen forsker de i en lang række af spørgsmål relateret til hudsygdomme – f.eks. hvorfor psoriasis gør huden tykkere, hvordan man kan bekæmpe hudinfektioner forårsaget af medicinresistente bakterier, eller hvordan man kan udvikle nye materialer og teknologier til diagnosticering og behandling af hudsygdomme.

Centrum for fremragende international hudforskning

”Greater Boston-området i USA er kendt for den høje grad af passion, ambition og dedikation. Det skaber en helt særlig atmosfære og omgivelser, der fordrer forskning og uddannelse i verdensklasse. I LEO Fondet er det vores målsætning at støtte den bedste internationale forskning i dermatologi – og vi er henrykte over, at nogle af vores bevillinger og priser går til verdensklasseforskere i Boston, der leverer fremragende forskning på vej mod bedre diagnoser, behandlinger og måske endda kure til de millioner af mennesker, der lever med en hudsygdom,” siger Ida Brams, Chief Grant Officer i LEO Fondet.

Læs hele artiklen om Boston-området og de forskere vi støtter på vores engelske website: