Fokus på den gode afrapportering

LEO Fondet sætter fokus på den gode afrapportering, og med den nye digitiale platform Foundgood får fonde og bevillingsmodtagere nu et værktøj til nemmere og mere ensartet at dele viden om resultaterne af donationerne.

LEO Fondet har for nylig været vært sammen med Novo Nordisk Fonden og KR Foundation, da fonde, bevillingsmodtagere og andre interesserede indenfor den danske fondsverden var samlet for at diskutere afrapportering bevillingsmodtagere og fonde imellem.

“Vi vil styrke den danske fondsmodel gennem transparent dokumentation og vidensdeling,” siger LEO Fondets CEO Jesper Mailind, og fortsætter: “Og både fonde og bevillingsmodtagere kan her have gavn af en fælles digital platform til at synliggøre de resultater vi sammen bidrager til.”

Læs mere om Foundgood her