6 mio.kr. til Unge Forskere

Naturvidenskab er et effektivt værktøj til at forstå verden og ændre den til det bedre.

Det nationale naturfagscenter, Astra, ønsker at styrke og udvikle undervisning i naturfag og naturvidenskab med henblik på at uddanne en ny generation af unge med stærke naturvidenskabelige kompetencer. Det er vigtigt for Danmarks fremtid og vores rolle i en globaliseret verden.

En af Astras aktiviteter er Unge Forskere, som er landets største talentkonkurrence for børn fra folkeskoler og gymnasier inden for videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM).

LEO Fondet har bevilget Astra 6 mio.kr. til “Unge Forskere 2019-2021”. LEO Fondet ønsker på denne måde at bidrage til at skabe øget interesse for de naturvidenskabelige fag og øge antallet af forskere inden for STEM i fremtiden.

Klik her for at læse mere